Product specialists

For questions please
contact Dave Pascoe


+31 365314014

AVG Verwerking van persoonsgegevens

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Imperial Valve BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Imperial Valve BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Imperial Valve BV verstrekt. Imperial Valve BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– De naam van het bedrijf waarvoor u werkt, met adresgegevens
– Uw functie
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Waarom Imperial Valve BV gegevens nodig heeft

Imperial Valve BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Imperial Valve BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Tenslotte kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven en mailings.

Hoe lang Imperial Valve BV gegevens bewaart

Imperial Valve BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Imperial Valve BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Imperial Valve BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Imperial Valve BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Imperial Valve BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Imperial Valve BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Imperial Valve BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Imperial Valve BV heeft hier geen invloed op.

Imperial Valve BV heeft Google geen toestemming gegeven om via Imperial Valve BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via de contactpagina van deze website. Imperial Valve BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Imperial Valve BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Imperial Valve BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Imperial Valve BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Imperial Valve BV op via de contactpagina van deze website.