Het team van Imperial Valve

Gemotiveerd en gepassioneerd om onze klanten vooruit te helpen

Marcel Loijenga

Sales and Product Manager

Ronald Bakker

Managing Director

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing

Fons Jenniskens

Director, Finance & Operations

JP Nieuwstraten

Sales Manager

Gerrit Verschuur

Product Manager

Jan Kruiniger

Senior Accountmanager

Alice Visser

Office Manager

Greet ter Veen

Sales Assistant

Mannis van Doodewaard

Engineering & IT

Frank Lambregts

Warehouse & Logistics

Over ons:

Imperial Valve is een relatief jong bedrijf met dus nog een korte geschiedenis. Het bedrijf werd in 1992 opgericht als een dochteronderneming van De Gidts & Feldman. Het assortiment van Imperial Valve bestaat uit zogenaamde double block & bleed-afsluiters, instrumentatieafsluiters en beschermkasten.

Aanvankelijk werd het complete assortiment van Imperial Valve geproduceerd in Winsford, in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2004 de productie is aanzienlijk toegenomen en productielocaties bevinden zich nu op verschillende plaatsen in Europa.

In de loop der jaren groeide Imperial Valve steeds verder door en het bedrijf heeft een sterke marktpositie verworven. In 2010 startte Imperial Valve B.V. met de opbouw van een sterk internationaal netwerk van zorgvuldig geselecteerde distributeurs om aan de groeiende exportvraag te kunnen voldoen. Onze internationale distributeurs bevinden zich dicht bij de klanten, spreken hun taal en begrijpen hun lokale uitdagingen.

De DGF Group onderscheidt zich doordat we met verstand van zaken echte meerwaarde toevoegen. Dat vraagt om intensieve samenwerking met onze klanten en dus een persoonlijke benadering. We bieden hoogwaardige producten zowel van onze eigen merken als van gerenommeerde leveranciers, voor een compleet programma. Zowel in standaardoplossingen als maatwerk, wij helpen u bij het maken van de beste keuzes.

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Marcel Loijenga

Sales and Product Manager +31(0) 36 547 04 14 sales@imperialvalve.nl Follow on LinkedIn